Klankmassage (celhealing)

Wat is klankmassage:
Klankmassage is een massage op celniveau d.m.v. klanken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende klankschalen( heel zuivere handgemaakte koperen schalen, in verschillende legeringen, grootte en dikte). Daarnaast worden andere instrumenten gebruikt die een eigen klank voortbrengen. Ook het zingen van de naam van de patiënt raakt elke keer een andere facet van de healing aan.

Werking:
De geluidstrillingen van de verschillende klankschalen en andere geluidvoortbrengende instrumenten dringt diep door in het lichaam van de patiënt en zet de cellen in beweging. Hierdoor kan het lichaam( dat voor ongeveer 85 % uit water bestaat) spanning loslaten. De klank beroert de ziel, maakt creatieve energie vrij en mobiliseert het zelfhelende vermogen. Je komt in een toestand van diepe ontspanning. Doordat lichamelijke en geestelijke blokkades worden opgelost, kan de patiënt stress afbouwen en tot nieuwe levensvreugde en harmonie komen.

Voor wie:
Voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het druk hebben, zich moeilijk kunnen concentreren, letterlijk en figuurlijk vastzitten en last hebben van o.a. slapeloosheid, stress en depressie. Doordat het helderheid en ruimte in het hoofd schept, ontstaat er een diepe rust(alfastaat). Ook voor kinderen met ADHD en mensen met autisme is klankmassage een weldaad.

 

 

Schilderijen

In het hart van de roos